Specialister på att bygga onboardingprocesser.

Vår story.

Vi startade Whippy för att vi vet hur kritiska de första månaderna i en ny arbetsroll är, både för den nya medarbetaren och för den rekryterande chefen. Vi insåg också att många företag har en tanke om hur onboardingprocessen bör gå till, men i verkligheten praktiseras den inte.


Whippy vill hjälpa fler företag att göra onboardingen effektiv, upplevelsebaserad, innehållsrik och anpassad genom att kombinera det digitala med de fysiska mötena. Vid rekrytering av en ny medarbetare investeras både tid, energi och pengar att hitta rätt person med målsättningen att anställningen ska vara långsiktig. Vi ser det som en självklarhet att ta tillvara på nya medarbetare, se till att inkludera personer i företagets kultur tidigt och bidra till att första intrycket blir en upplevelse.


Vårt erbjudande hjälper företag oavsett grundförutsättningar att slipa onboardingprocessen med utgångspunkt att skapa förutsättningar för den nya medarbetaren att trivas, må bra och prestera. På så sätt vill vi möjliggöra för fler företag att få nya ögon på sin verksamhet och skapa ett starkare employer brand.


Tillsammans med olika infallsvinklar har vi byggt en solid grund för onboardingprocesser som tillåter anpassning efter företag och behov - customized onboarding. Med våra perspektiv från rekrytering och organisationsutveckling har Whippy vuxit fram ur våra kunskaper och bakgrunder.

Ida Garamvölgyi

PARTNER

Mer än 10 års erfarenhet av att arbeta med rekrytering och employer branding, främst med tillväxtbolag, entreprenörsledda företag och startups. Har hjälpt ett stort antal företag att växa genom att anställa rätt medarbetare, implementera processer och stärka deras employer brand. Senior rekryteringskonsult och grundare av UrbanUrban.

ida@whippy.se

0704-385 325

Paulin Larsen Berglöf

VD & PARTNER

Dryga 15 års erfarenhet av organisations- och ledarutveckling från startups, tillväxtbolag, ideella organisationer och stora bolag samt offentlig sektor. Har genom åren sparrat flertalet chefer i att forma en tydlig onboarding och utvecklingsplaner med nyanställda. Organisationskonsult, sparringpartner och grundare av Grit Consultancy.

paulin@whippy.se

0722-335 313

Kontakt.

Whippy AB (559178-8830)

Sveavägen 33

111 34 Stockholm